Scroll Top

Tandartspraktijk Warande

Tandartspraktijk Warande is gevestigd in Lelystad in de nieuwe woonwijk Warande, op het volgende adres:

Haagwinde 4

8245 HW  Lelystad

U kunt ons ook een bericht sturen via het onderstaande contactformulier:

  * verplichte velden

  Locatie / Routebeschrijving

  De praktijk bevindt zich in de wijk Warande in Lelystad in het appartementencomplex Haagwinde op de begane grond, onder de huisartsenpraktijk en orthodontistenpraktijk en naast de school, tevens schuin aan de overkant van de apotheek en Deen supermarkt. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Stadsbus 5 stopt voor de Deen supermarkt en vanaf daar is het 1 minuut lopen naar de praktijk.

  Parkeren

  Rondom de praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid. Men kan het makkelijkste parkeren achter de Deen supermarkt tegen de hoofdweg aan.

  Openingstijden

  Ma: 9:15 uur – 17:00 uur
  DI: 9:15 uur – 17:00 uur
  Wo: 9:15 uur – 17:00 uur
  Do: 9:15 uur – 17:00 uur
  Vr: OP AFSPRAAK

  Consult/behandeling is enkel op afspraak.

  Raadpleeg deze website altijd voor de meest recente openingstijden.

  Telefonische bereikbaarheid

  Maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:15 uur tot 11:30 uur en van 13:30 uur tot 16:00 uur op 0320 – 760 777.

  Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn, stuur dan een e-mail naar info@tandartspraktijkwarande.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  afspraak annuleren

  Zodra u een afspraak heeft gemaakt voor controle of behandeling, wordt er tijd voor u gereserveerd. Indien u een afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen (het weekend vanaf vrijdagmiddag 17 uur en feestdagen worden hierbij niet meegeteld). Dit kan op het algemene telefoonnummer binnen de openingstijden: 0320 – 760 777 of per e-mail info@tandartspraktijkwarande.nl.

  Indien u de voor u gereserveerde tijd niet benut, kunt u daarvoor een rekening krijgen. De hoogte van de rekening is afhankelijk van de voor u gereserveerde tijd.