Scroll Top

Tarieven

De tarieven van Tandartspraktijk Warande zijn in overeenstemming met de landelijke tarieven zoals is vastgesteld door de NZA (Nederlandse zorgautoriteit).

Elke behandeling bij de tandarts of mondhygiënist wordt omschreven door een prestatiecode. De codes en bijbehorende tarieven voor tandheelkundige zorg zijn door de overheid vastgesteld. Voor een overzicht van de actuele tarieven kijkt u op www.allesoverhetgebit.nl.

Voor kinderen wordt de tandarts vergoed vanuit de basisverzekering. Voor volwassenen bestaat de mogelijkheid je aanvullend te verzekeren voor tandheelkundige zorg. Op de website www.allesoverhetgebit.nl kunt u verschillende verzekeraars vergelijken.

Voor uit te voeren behandelingen kunnen wij u een begroting geven welke een inschatting geeft van de te verwachten kosten van de voorgestelde behandeling. Hiermee kunt u bij uw verzekering nagaan wat u vergoed krijgt. Voor vragen over vergoedingen kunt u bij uw verzekeraar terecht.

Betalen

Nieuwe patiënten (vanaf 18 jaar) dienen na het eerste consult af te rekenen. Uiteraard krijgt u na uw betaling van ons een factuur mee (met het betalingsbewijs) die u eventueel in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar.

Voor kinderen tot 18 jaar geldt het bovenstaande niet, hier wordt de rekening automatisch naar de verzekering verstuurd. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar de tandarts!

Indien u een tandartsverzekering heeft, worden bij vervolgbehandelingen de nota’s doorgestuurd naar Infomedics.

Infomedics

Samenwerking
Bij Tandartspraktijk Warande zorgen wij liever voor u, dan dat dat wij tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom hebben we ervoor gekozen om de nota’s te laten verzorgen door Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics
Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en u kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u kosteloos een betalingsregeling treffen. Online vindt u ook meer informatie over het Infomedics Betaalplan.

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens Infomedics
Telefoonnummer: 036 – 20 31 900. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Wist u dat kinderen gratis naar de tandarts mogen?